Welkom op de helpdesk! Vanaf 20 december 2019 stel je vragen over je website, webshop en/of online marketingcampagnes hier. 

Oké
  Print

Hoe vraag ik de e-mail instelservice aan?

Elke klant met een XS, S of M hostingpakket kan binnen 30 dagen na aanschaf gebruik maken van onze gratis e-mail instelservice. De email instelservice houd in dat wij op jouw computer op afstand meekijken en zorgen dat jouw e-mailadres die via de Geekies servers draait goed ingesteld word in jouw email programma.

Uit de praktijk is gebleken dat het soms erg lastig kan zijn om de email goed ingesteld te krijgen en daar helpen wij onze trouwe klanten graag bij. De e-mail instelservice is bedoelt om maximaal één e-mailadres in te stellen op jouw computer. 

Hoe start ik?

Om de email goed in te stellen hebben we enkele gegevens van je nodig om van start te kunnen. Deze gegevens kunnen via een ticket toegestuurd worden. Wij zullen vervolgens aan jou terug communiceren wanneer wij de e-mail voor je kunnen instellen waaruit we vervolgens samen een afspraak maken.

Wat hebben wij van jou vooraf nodig:

  • Alle e-mailadressen voorzien van een wachtwoord
  • Het e-mailprogramma waarin wij ze moeten instellen

Zodra we bovenstaande gegevens succesvol ontvangen hebben van je zullen we spoedig een afspraak met je inplannen en de emailadressen zorgvuldig instellen op jouw computer. Houd er rekening mee dat we op afspraak werken en het helaas niet direct door ons uitgevoerd kan worden!

Download in elk geval alvast het programma Anydesk, zodat wij via dit programma op je computer kunnen inloggen en de e-mailaccount kunnen instellen. 

Helaas is deze service enkel toepasbaar op desktop computers.

Wij kunnen de e-mail ook (samen) op je mobiel instellen door je enkele stappen te laten ondernemen. We loodsen je telefonisch door deze stappen heen. Omdat dit niet altijd direct goed gaat en het even kan duren voordat alles goed werkt, rekenen we hier één uur basiswerkzaamheden (à € 39,- excl. BTW) voor.