Welkom op de helpdesk! Vanaf 20 december 2019 stel je vragen over je website, webshop en/of online marketingcampagnes hier. 

Oké
  Print

Betaal je een domein per jaar of per maand?

Een domeinnaam betaal je per jaar. Wanneer je een domeinnaam bestelt dan is dit voor een minimale duur van één jaar. Je kunt in je winkelwagen eventueel zelf kiezen voor 2 jaar en in een paar uitzonderlijke gevallen is de minimale duur twee jaar. Als de minimale afname periode anders is dan één jaar zal dit uiteraard duidelijk vermeld worden.

Je zit bij Geekies nergens aan vast. Wanneer je een domeinnaam koopt reken je deze tijdens je bestelling meteen af. Je bent dan voor de duur zoals op de factuur vermeld staat eigenaar van de domeinnaam.

Enige tijd voor de domeinnaam afloopt zullen wij je hier over informeren. Indien je deze domeinnaam niet wilt houden, kun je hem gewoon laten verlopen. Je hoeft dan niets te doen. Wanneer je de domeinnaam wel graag wilt houden dan kun je deze direct zelf in je klantenpaneel verlengen. Ook de verlenging van een domeinnaam is voor minimaal één jaar.

Op onze domein pagina kun je meteen alle beschikbare extensies bekijken en controleren of de geschikte domeinnaam nog vrij is.

Kom je er nou echt niet uit? Maak je geen zorgen: open een ticket, wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.